Kamis, 03 Desember 2015

Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise AtiFull Lirik

Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise AtiFull Lirik bisa anda dapatkan di Indiesoundz secara gratis. Dukung artis favorit kalian agar tetap masuk tangga lagu terbaik dengan cara membeli kaset originalnya jangan beli bajakan! Langsung saja berikut adalah Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise AtiFull Lirik.

TANGISE ATI

By : ENY SAGITA

[Intro] Em C Em C Em
Am Em B Em

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

[Intro] Am B

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
Am Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
C
wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis.. tak lilakake

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
Am Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
C
wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis.. tak lilakake

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

Back To : [Chorus]