Kamis, 03 Desember 2015

Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen NgombeFull Lirik

Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen NgombeFull Lirik bisa anda dapatkan di Indiesoundz secara gratis. Dukung artis favorit kalian agar tetap masuk tangga lagu terbaik dengan cara membeli kaset originalnya jangan beli bajakan! Langsung saja berikut adalah Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen NgombeFull Lirik.

PENGEN NGOMBE

By : ENY SAGITA

[Intro] Dm Am Dm
Dm Am Dm Gm A# Dm

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

[Chorus]
Gm
Dino ganti wulan
Dm
wulane wis ganti tahun
A Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun

[Intro] Gm Dm A D

Gm
Tahun ganti windu,
Dm
suwene kowe tak tunggu
A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

Back To : [Chorus]