Kamis, 03 Desember 2015

Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo AranFull Lirik

Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo AranFull Lirik bisa anda dapatkan di Indiesoundz secara gratis. Dukung artis favorit kalian agar tetap masuk tangga lagu terbaik dengan cara membeli kaset originalnya jangan beli bajakan! Langsung saja berikut adalah Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo AranFull Lirik.

ILANG TANPO ARAN

By : ENY SAGITA

[Intro] Dm Gm C A Dm
D Gm A Dm

Dm A
Tak lali neng ngendi paranmu
Gm Dm
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
Gm
neng pinggire kali brantas
Dm
pesisir popoh lan prigi
A# C Dm
cidro ing janji kapan anggonmu bali

[Intro] Am A# Am A# Dm

Dm A
tak lali neng ngendi dunungmu
Gm Dm
tekan gunung gudeg nganti gunung semeru
Gm
lan terus tak takonake
Dm
marang ombak'e segoro
A# Am Dm
ra ketemu gawe atiku nelongso

[Interlude] C F Dm
Gm A Dm
Am A# Am A# Dm

[Chorus]
F Gm
kowe lungo koyok dene embun isuk
A# A
lan ugo koyok lintange awan
F Gm
tinggalake awakku kang tanpo ruang
A# A
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
F
gusti kang Moho Kuoso
Gm
pareng sabar mring kawulo
A# Am Dm D
rino wengi aku tansah ndedungo

Dm A
Tak lali neng ngendi paranmu
Gm Dm
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
Gm
neng pinggire kali brantas
Dm
pesisir popoh lan prigi
A# C Dm
cidro ing janji kapan anggonmu bali

[Interlude] C F Dm
Gm A Dm
Am A# Am A# Dm

[Chorus]
F Gm
kowe lungo koyok dene embun isuk
A# A
lan ugo koyok lintange awan
F Gm
tinggalake awakku kang tanpo ruang
A# A
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
F
gusti kang Moho Kuoso
Gm
pareng sabar mring kawulo
A# Am Dm
rino wengi aku tansah ndedungo

[Outro] Am A# Am A# D